Boxsprings

Boxspring kopen bij Beddencenter

Op zoek naar een nieuwe Boxspring? Beddencenter.nl biedt u een ruim assortiment boxsprings en is snel leverbaar! De boxsprings van Beddencenter zijn van de beste kwaliteit. Van een 2 persoons boxspring, een boxspring met opbergruimte tot een elektrische boxspring. Bij Beddencenter is het zelfs mogelijk om een boxspring geheel naar eigen wens samen te stellen.

Waarom een boxspring kopen?

Een nieuwe boxspring ziet er niet prachtig uit in de slaapkamer. Een boxspring in combinatie met de juiste topper is hét perfecte bed voor optimale ondersteuning, wat gegarandeerd gaat zorgen voor een heerlijke nachtrust. Gaat u voor een topper van koudschuim of traagschuim? Voortaan is er geen probleem meer zijn wanneer u een buikslaper, rugslaper of zijslaper bent dankzij de nieuwe boxspring. Boxsprings zijn vaak hoger dan de standaard bedden, waardoor het in- en uitstappen voor ouderen en vrouwen tijdens de zwangerschap een stuk makkelijker wordt. Maar wij van Beddencenter denken dat iedereen het stiekem wel lekker vindt om een hoger bed te hebben. Ook bevat het matras van een boxspring extra ruimte voor luchtcirculatie, waardoor de boxspring heerlijk fris blijft en u hier jarenlang plezier van heeft.

Boxspring met opbergruimte

Vaak wordt er gedacht dat een boxspring geen opbergruimte heeft. Gelukkig is dit niet waar! Een boxspring met opberg ruimte is te vinden in ons ruime assortiment boxsprings. Deze boxsprings zijn zeer geschikt voor kleinere slaapkamers zoals een studentenkamer, maar voor iedereen die wat extra ruimte kan gebruiken is een boxspring met opberg ruimte ideaal.

Assortiment boxsprings en meer!

Het prachtige assortiment boxsprings biedt u naast het soort boxspring ook de keuze uit verschillende hoofdborden, stofsoorten, kleuren, vaste boxen, geveerde boxen en elektrische boxen. De standaard maten matrassen zijn binnen 24 uur gratis geleverd, wanneer op voorraad. Heeft u vragen over een nieuwe boxspring kopen of een ander product van Beddencenter? Dan kunt u altijd bellen op 024-6451500 of mailen naar [email protected].