Novio Dreamer boxspring Tom

Zeer mooie strakke tweepersoons boxspring compleet met geïntegreerde topper. Leverbaar in 4 formaten en 4 kleuren.

€449,00
Beschikbaar
Novio Dreamer boxspring Hilton

De luxe van een echte hotel boxspring ervaren? Dat kan met de Novio dreamer boxspring Hilton! Ervaar het comfort van het 28cm dikke 9-comfort zone pocketveer matras. Iedere morgen verlang je alweer naar de avond om heerlijk het bed in te kruipen.

€849,00 €995,00
Beschikbaar
Novio Dreamer boxspring Carlton

De luxe van een echte hotel boxspring ervaren? Dat kan met de Novio dreamer boxspring Carlton! Ervaar het comfort van het 28cm dikke 9-comfort zone pocketveer matras. Iedere morgen verlang je alweer naar de avond om heerlijk het bed in te kruipen.

€749,00 €999,00
Beschikbaar
Novio Dreamer boxspring 201

Deze mooie boxspring blinkt uit in zijn prijs kwaliteitsverhouding. Deze boxspring is uitgevoerd in stof en leverbaar in 5 kleuren. De boxspring is opgebouwd uit 2 harde boxen met pocketveer matrassen.

€459,00
Beschikbaar
Novio Dreamer boxspring 401

Deze mooie boxspring is uitgevoerd in stof en leverbaar in 5 kleuren. De boxspring is opgebouwd uit 2 bonell geveerde boxen met pocketveer veer matrassen.

€749,00
Beschikbaar
Boxspring Norma 1884

Complete tweepersoons boxspring van het topmerk Norma. De Norma 1884 is leverbaar in 3 kleuren en word gratis thuisbezorgd!

€1.499,00
Beschikbaar
Boxspring Norma Timeless Jubileum

Complete boxspring van het topmerk Norma. De Norma Timeless Jubileum is geheel samen te stellen naar eigen keus, leverbaar in 6 verschillende stof soorten en meer dan 10 verschillende kleuren. Natuurlijk word de boxspring gratis thuisbezorgd!

€1.799,00
Beschikbaar
Boxspring Norma Timeless Select

Complete boxspring van het topmerk Norma. De Norma Timeless Select is geheel samen te stellen naar eigen keus en leverbaar in 6 verschillende stof soorten en meer dan 10 verschillende kleuren. Natuurlijk word de boxspring gratis thuisbezorgd!

€2.199,00
Beschikbaar
Boxspring Norma Timeless Magnifique

Het Paradepaardje van het topmerk Norma. De tweepersoons boxspring Norma Timeless Magnifique is geheel samen te stellen en leverbaar in 6 verschillende stof soorten en meer dan 10 verschillende kleuren. Natuurlijk word de boxspring gratis thuisbezorgd!

€2.799,00
Beschikbaar
Luxe Boxspring Vlavio 500

Een prachtige tweepersoons boxspring standaard geleverd met een koudschuimtopper. Verkrijgbaar in verschillende maten!

€899,00
Beschikbaar
Luxe Boxspring Vlavio 7000

Ga voor een luxe tweepersoons boxspring geleverd met een heerlijke koudschuim topper.

€1.299,00
Beschikbaar
Novio Spazio Boxspring met opbergruimte antraciet

Een prachtige tweepersoons boxspring met opbergruimte in de kleur antraciet! Leverbaar in de formaten 140x200cm, 160x200 en 180x200cm.

€749,00
Beschikbaar

Een tweepersoons boxspring kopen bij Beddencenter

Op zoek naar een 2-persoons boxspring? Beddencenter biedt u een mooie collectie tweepersoons boxsprings compleet geleverd of zelf samen te stellen.

2 persoons boxspring met opbergruimte

Zitten de kasten al vol genoeg of heeft u het liefst zo weinig mogelijk opbergkastjes in de slaapkamer staan? Ga dan voor een tweepersoons boxspring met opbergruimte. Deze boxspring biedt genoeg ruimte voor het beddengoed, kleding en andere spullen die je niet nodig vind om in de kast te bewaren. Dit maakt het mogelijk om een tweepersoons boxspring in een studentenkamer te kunnen plaatsen, doordat er veel spullen uit het zicht staan.

Wat is een goed tweepersoons boxspring?

Van klassiek, strak en tijdloos tot romantische boxspring. De tweepersoons boxsprings is een heel populair bed in Nederland, daarom bestaat er ook een ruim assortiment aan 2 persoons boxsprings. Een boxspring is opgebouwd in drie onderdelen: het bedbodem, een matras en topper. Deze drie onderdelen kun je zelf samenstellen, zodat je een gepersonaliseerd tweepersoons boxspring hebt.

Je kunt kiezen voor een vlakke bodem of een elektrisch verstelbare bodem. Ook heb je keuze of de matraskern een pocketveringkern van 500 of 1000 pocketveren bevat, deze keuze hangt af van hoe stevig je wilt liggen. Daarnaast heeft een tweepersoons boxspring twee losse matrassen, waar je ook weer kunt kiezen voor het aantal pocketveren en hardheid. Als laatste ‘top’ je het 2 persoons boxspring af met een topmatras, ofwel een topper.

Soorten 2 persoons boxspring van Beddencenter

Naast de keuze of het tweepersoons boxspring opbergruimte moet bevatten of de boxspring een vlakke of elektrische uitvoering heeft, is er nog meer keuze! Beddencenter biedt u tweepersoons boxsprings met veel verschillende maten:

  • Tweepersoons boxspring 120x200cm
  • Tweepersoons boxspring 140x200cm
  • Tweepersoons boxspring 160x200cm
  • Tweepersoons boxspring 180x200cm
  • Tweepersoons boxspring 180x210cm
  • Tweepersoons boxspring 200x200cm