Novio Dreamer Boxspring BX2000 180x200cm

Ervaar pure ontspanning met de Novio Dreamer Boxspring BX2000. Met zijn ruime formaat van 180x200cm en pocketveermatras van 28cm dik sta je iedere morgen uitgerust op.

€799,00 €1.899,00
Beschikbaar
Boxspring Norma New 1884

Verlang je naar de meest verkwikkende nachtrust ooit? Dan is het tijd om te kiezen voor de Norma NEW1884 Boxspring. Met meer dan een eeuw aan expertise in Nederlandse kwaliteit, bieden wij het perfecte bed dat aansluit bij al jouw behoeften.

€1.884,00
Beschikbaar
Novio Dreamer boxspring Tom

Zeer mooie strakke tweepersoons boxspring compleet met geïntegreerde topper. Leverbaar in 4 formaten en 4 kleuren.

€479,00
Beschikbaar
Novio Dreamer boxspring Hilton

De luxe van een echte hotel boxspring ervaren? Dat kan met de Novio dreamer boxspring Hilton! Ervaar het comfort van het 28cm dikke 9-comfort zone pocketveer matras. Iedere morgen verlang je alweer naar de avond om heerlijk het bed in te kruipen.

€849,00 €995,00
Beschikbaar
Novio Dreamer boxspring Porto

Deze mooie boxspring blinkt uit in zijn prijs kwaliteitsverhouding. Deze boxspring is uitgevoerd in stof en leverbaar in 5 kleuren en diverse formaten. De boxspring is opgebouwd uit 2 harde boxen met pocketveer matrassen en een luxe topper.

€559,00
Beschikbaar
Novio Dreamer boxspring 401

Deze mooie boxspring is uitgevoerd in stof en leverbaar in 5 kleuren. De boxspring is opgebouwd uit 2 bonell geveerde boxen met pocketveer veer matrassen.

€749,00
Beschikbaar
Boxspring Norma 1884

Complete tweepersoons boxspring van het topmerk Norma. De Norma 1884 is leverbaar in 3 kleuren en word gratis thuisbezorgd!

€1.799,00
Beschikbaar
Boxspring Norma Timeless Jubileum

Complete boxspring van het topmerk Norma. De Norma Timeless Jubileum is geheel samen te stellen naar eigen keus, leverbaar in 6 verschillende stof soorten en meer dan 10 verschillende kleuren. Natuurlijk word de boxspring gratis thuisbezorgd!

€1.799,00
Beschikbaar
Boxspring Norma Timeless Select

Complete boxspring van het topmerk Norma. De Norma Timeless Select is geheel samen te stellen naar eigen keus en leverbaar in 6 verschillende stof soorten en meer dan 10 verschillende kleuren. Natuurlijk word de boxspring gratis thuisbezorgd!

€2.199,00
Beschikbaar
Boxspring Norma Timeless Magnifique

Het Paradepaardje van het topmerk Norma. De tweepersoons boxspring Norma Timeless Magnifique is geheel samen te stellen en leverbaar in 6 verschillende stof soorten en meer dan 10 verschillende kleuren. Natuurlijk word de boxspring gratis thuisbezorgd!

€2.799,00
Beschikbaar
Luxe Boxspring Vlavio 500

Een prachtige tweepersoons boxspring standaard geleverd met een koudschuimtopper. Verkrijgbaar in verschillende maten!

€899,00
Beschikbaar
Luxe Boxspring Vlavio 7000

Ga voor een luxe tweepersoons boxspring geleverd met een heerlijke koudschuim topper.

€1.299,00
Beschikbaar

Een tweepersoons boxspring

Bent u op zoek naar een 2-persoons boxspring? Bij Beddencenter hebben we een uitgebreide en mooie collectie waar u uit kan kiezen. U kunt kiezen voor een boxspring die volledig door ons is samengesteld, maar u kunt ook kiezen om zelf een 2-persoons boxspring samen te stellen. Zo kunt u altijd iets vinden dat past bij uw wensen en behoeftes.

Een tweepersoons boxspring met opbergruimte

Vaak is een kledingkast al snel te klein en heeft u niet genoeg ruimte in de kasten die in uw slaapkamer staan. Komt u nou ruimte tekort? Ga dan voor een tweepersoons boxspring met opbergruimte. Deze boxspring biedt genoeg ruimte voor bijvoorbeeld het beddengoed, kleding en andere spullen die u niet zo snel kwijt kan. Een tweepersoons boxspring is daarom ideaal voor mensen met een kleine slaapkamer, zoals een studentenkamer. Een tweepersoons boxspring zorgt er namelijk voor dat geen spullen in het zicht staan.

Kiezen voor een passend tweepersoons boxspring?

Van klassiek, strak en tijdloos tot romantische boxspring. De tweepersoons boxsprings is een heel populair bed in Nederland, daarom bestaat er ook een ruim assortiment aan 2 persoons boxsprings. Een boxspring is opgebouwd in drie onderdelen: het bedbodem, een matras en een topper. Deze drie onderdelen kunt u zelf samenstellen, zodat u een volledig gepersonaliseerd tweepersoons boxspring hebt.

Wat is een goed tweepersoons boxspring?

Je kunt kiezen voor een vlakke bodem of een elektrisch verstelbare bodem. Ook heb je keuze of de matraskern een pocketveringkern van 500 of 1000 pocketveren bevat, deze keuze hangt af van hoe stevig je wilt liggen. Daarnaast heeft een tweepersoons boxspring twee losse matrassen, waar je ook weer kunt kiezen voor het aantal pocketveren en hardheid. Als laatste ‘top’ je het 2 persoons boxspring af met een topmatras, ofwel een topper.

Soorten 2 persoons boxspring van Beddencenter

Naast de keuze of het tweepersoons boxspring opbergruimte moet bevatten of de boxspring een vlakke of elektrische uitvoering heeft, is er nog meer keuze! Beddencenter biedt u tweepersoons boxsprings met veel verschillende maten. De maten waar u voor kan kiezen zijn:

  • Tweepersoons boxspring 120x200cm
  • Tweepersoons boxspring 140x200cm
  • Tweepersoons boxspring 160x200cm
  • Tweepersoons boxspring 180x200cm
  • Tweepersoons boxspring 180x210cm
  • Tweepersoons boxspring 200x200cm

Een tweepersoons boxspring kopen bij Beddencenter

Heeft u de tweepersoons boxspring gevonden waar u naar op zoek bent? Bestel hem dan bij Beddencenter. Dan zorgen wij ervoor dat uw nieuwe tweepersoons boxspring zo snel mogelijk wordt geleverd. Heeft u vragen over één van onze boxsprings? Neem dan vooral even contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.