Elektrische boxspring

Grote collectie elektrische boxsprings snel leverbaar. Ook zelf samen te stellen en in diverse kleuren en met verschillende hoofdborden leverbaar.

Boxspring Norma Timeless Jubileum

Complete boxspring van het topmerk Norma. De Norma Timeless Jubileum is geheel samen te stellen naar eigen keus en leverbaar in 6 verschillende stof soorten en meer dan 10 verschillende kleuren. Natuurlijk word de boxspring gratis thuisbezorgd!

€1.799,00
Beschikbaar
Luxe Boxspring Vlavio 500

Een luxe boxspring standaard geleverd met koudschuimtopper.

€899,00
Beschikbaar
Boxspring Norma Timeless Magnifique

Het Paradepaardje van het topmerk Norma. De Norma Timeless Magnifique is geheel samen te stellen naar eigen keus en leverbaar in 6 verschillende stof soorten en meer dan 10 verschillende kleuren. Natuurlijk word de boxspring gratis thuisbezorgd!

€2.799,00
Beschikbaar
Novio Dreamer DeLuxe Elektrische boxspring

Luxe Elektrische Boxspring van Novio Boxspring is een kwalitatief hoogwaardige boxspring tegen een zeer scherpe prijs. Nu inclusief gratis topmatras én gratis bezorging!

€1.499,00
Beschikbaar
Boxspring Norma Timeless Select

Complete boxspring van het topmerk Norma. De Norma Timeless Select is geheel samen te stellen naar eigen keus en leverbaar in 6 verschillende stof soorten en meer dan 10 verschillende kleuren. Natuurlijk word de boxspring gratis thuisbezorgd!

€2.199,00
Beschikbaar
Luxe Boxspring Vlavio 7000

Een luxe boxspring standaard geleverd met koudschuimtopper.

€1.299,00
Beschikbaar