Elektrisch verstelbare lattenbodem 28-latten

Een verstelbare lattenbodem is ideaal voor momenten dat u niet plat op bed wilt liggen. Door de verschillende posities kunt u comfortabel lezen of tv kijken. Ook voor uw benen zijn verschillende comfortabele houdingen mogelijk, goed voor de bloedsomloop!

€349,00
Beschikbaar
Elektrisch verstelbare lattenbodem 42-latten

Een verstelbare lattenbodem is ideaal voor de momenten dat u niet plat op bed wilt liggen. Door de verschillende posities kunt u comfortabel lezen of tv kijken. Voor uw benen zijn verschillende houdingen mogelijk, dit is goed voor de bloedsomloop!

€439,00
Beschikbaar
Elektrisch verstelbare lattenbodem 28-latten Medic Elektro

Een verstelbare lattenbodem met hoog/laag functie. U stelt zelf de hoogte van uw bed in zodat u gemakkelijk in en uit kunt stappen. U kunt zo ook de ideale werkhoogte verkrijgen voor verzorging.

€1.365,00
Beschikbaar
Uitschuifbare potenset 2 persoons

De Uitschuifbare potenset 2 persoons is geschikt voor bodems van 100 t/m 160 cm en is verkrijgbaar in de kleur zwart.

€75,00
Beschikbaar
Uitschuifbare potenset 1 persoons basic

De Uitschuifbare potenset 1 persoons is geschikt voor bodems van 70 t/m 100 cm en is verkrijgbaar in de kleur zwart.

€49,00
Beschikbaar

Elektrische lattenbodems

Een elektrische lattenbodem is iets wat niet kan ontbreken aan uw bed. Een goed bed is erg belangrijk voor een goede nachtrust. Een goede elektrische lattenbodem is een onderdeel van een bed waar vaak maar weinig rekening mee wordt gehouden. Toch is een elektrische lattenbodem de basis van elk bed. Een goede lattenbodem zorgt er namelijk voor dat u het maximale kunt halen uit een matras. Mensen denken namelijk vaak dat alleen een goed matras helpt bij het behalen van een optimale nachtrust. Dit is echter niet het geval, omdat een matras namelijk samen werkt met ondergrond. Kies daarom voor een elektrische lattenbodem van een hoge kwaliteit, zodat u kunt genieten van een optimale nachtrust.

Optimaal slapen met een elektrische lattenbodem

Een elektrische lattenbodem heeft enkele voordelen ten opzichte van een standaard vlakke lattenbodem. Een elektrische lattenbodem is namelijk volledig elektrisch te verstellen, zodat u de lattenbodem volledig kan aanpassen aan uw wensen en behoeftes. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw voeteneinde iets hoger te plaatsen dan de rest van uw elektrische lattenbodem. Vindt u het fijner om met de bovenkant van uw lichaam omhoog te liggen? Dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om alleen het hoofdeinde naar boven te doen. Een elektrische lattenbodem kan ook helpen bij het behandelen van lichamelijk klachten. Daarnaast kunt ook comfortabel en eenvoudig rechtop gaan zitten in uw bed, zodat u bijvoorbeeld ook nog tv kunt kijken.

Elektrische lattenbodem kopen bij Beddencenter

Heeft u de elektrische lattenbodem gevonden waar u naar op zoek bent? Bestel deze dan eenvoudig online bij Beddencenter. Bij ons kunt u namelijk snel genieten van de optimale ondersteuning van uw elektrische lattenbodem. U profiteert van snelle en gratis levering. Weet u niet goed welke elektrische lattenbodem u nodig heeft of heeft u vragen over één van onze elektrische lattenbodems? Neem dan vooral even contact met ons op! Dit kunt u doet door een mail te sturen naar [email protected] of even te bellen naar 024-6451500. Er staat altijd wel een collega klaar om u te helpen bij uw vraag.