Uitschuifbare potenset 1 persoons basic

De Uitschuifbare potenset 1 persoons is geschikt voor bodems van 70 t/m 100 cm en is verkrijgbaar in de kleur zwart.

€49,00
Beschikbaar
Uitschuifbare potenset 2 persoons

De Uitschuifbare potenset 2 persoons is geschikt voor bodems van 100 t/m 160 cm en is verkrijgbaar in de kleur zwart.

€75,00
Beschikbaar
Uitschuifbare potenset 1 persoons de Luxe

De Uitschuifbare potenset 1 persoons de luxe is geschikt voor bodems van 70 t/m 100 cm en is verkrijgbaar in de kleur grijs.

€59,00
Beschikbaar
Vlakke lattenbodem Tomsflex 28-lats comfort

De Tomsflex 28 lats comfort vlakke lattenbodem is voorzien van 28 latten, in rubber twin systeem ophanging, lendesteun van soepel naar stevig instelbaar. Dit gedeelte is voorzien van een extra lat-systeem onder de lattenbodem.

€79,00
Beschikbaar
Vlakke lattenbodem Tomsflex

De Tomsflex 28 lats vlakke lattenbodem is oerdegelijk en super stevig. De bodem beschikt over een flink aantal latten en een comfortzone die je geheel naar eigen wens kunt instellen. Zo creëer je een goede basis voor je matras en prettig ligcomfort!
De T

€75,00
Beschikbaar

Vlakke lattenbodems zijn geschikt voor alle typen matrassen en kunnen in iedere bedombouw of op los verkrijgbare poten geplaatst worden. Vlakke lattenbodems zijn verkrijgbaar in diverse formaten en met verschillende raamwerken. Het raamwerk van de lattenbodems zorgt voor een zo goed mogelijke draagverdeling. De middenzone wordt versterkt door dubbele latten waardoor u zelf kunt bepalen hoeveel de lattenbodem dient te reageren op de indrukking door uw lichaam. De latten zijn opgehangen in een robuust frame.