Uitschuifbare potenset 2 persoons

De Uitschuifbare potenset 2 persoons is geschikt voor bodems van 100 t/m 160 cm en is verkrijgbaar in de kleur zwart.

€75,00
Beschikbaar
Uitschuifbare potenset 1 persoons basic

De Uitschuifbare potenset 1 persoons is geschikt voor bodems van 70 t/m 100 cm en is verkrijgbaar in de kleur zwart.

€49,00
Beschikbaar
Vlakke lattenbodem Tomsflex 28-lats comfort

De Tomsflex 28 lats comfort vlakke lattenbodem is voorzien van 28 latten, in rubber twin systeem ophanging, lendesteun van soepel naar stevig instelbaar. Dit gedeelte is voorzien van een extra lat-systeem onder de lattenbodem.

€79,00
Beschikbaar
Vlakke lattenbodem Tomsflex

De Tomsflex 26 lats vlakke lattenbodem is oerdegelijk en super stevig. De bodem beschikt over een flink aantal latten en een comfortzone die je geheel naar eigen wens kunt instellen. Zo creëer je een goede basis voor je matras en prettig ligcomfort!
De T

€75,00
Beschikbaar

Vlakke lattenbodems

Een vlakke lattenbodem is een essentieel onderdeel van uw bed. Het wordt vaak onderschat tijdens de aankoop van een goed bed. Een vlakke lattenbodem is namelijk de basis van het bed er zorgt ervoor dat u het maximale uit een matras kunt halen. Het is belangrijk dat u vooraf weet wat u wilt. Bent u op zoek naar enkel een vlakke lattenbodem of wilt u liever een compleet bed samenstellen. Bij Beddencenter kan het namelijk allebei. Wij hebben namelijk een uitgebreid assortiment aan vlakke lattenbodems die u kunnen helpen bij het samenstellen van een compleet bed. Als u kiest voor een vlakke lattenbodem van een hoge kwaliteit, kan deze voor een langere periode mee. Denk daarom goed na tijdens het besluit nemen van een vlakke lattenbodem.

Een vlakke lattenbodem is essentieel

Mensen denken vaak dat een matras het belangrijkste onderdeel is van een bed. Een matras zorgt voor comfort en een goede nachtrust. Dit is echter niet het geval. Door middel van een vlakke lattenbodem zorgt u er namelijk voor dat u een maximale prestatie uit dit matras kunt halen. Een matras werkt namelijk samen met de ondergrond. De latten van een vlakke lattenbodem dragen het uw gewicht en veren mee tijdens het slapen. Op deze manier zorgt een vlakke lattenbodem dus voor een goede ondersteuning als u aan het slapen bent. Overweeg daarom ook altijd om tijdens de aanschaf van een ander matras, ook de vlakke lattenbodem van uw bed te vervangen. Op deze manier kan uw bed weer voor een langere periode mee. De vlakke lattenbodems zijn geschikt voor allerlei soorten matrassen en kunnen in ieder bed worden geplaatst. Onze vlakke lattenbodems zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten.

Vlakke lattenbodem kopen bij Beddencenter

Heeft u de vlakke lattenbodem gevonden waar u naar op zoek bent? Bestel deze dan bij Beddencenter. Bij ons profiteert u namelijk van snelle en gratis levering en kunt u snel genieten van de extra ondersteuning van uw vlakke lattenbodem. Heeft u vragen of twijfels over één van onze vlakke lattenbodems? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen, zodat we u kunnen helpen met uw vraag. Dit kunt u doen door te bellen naar 024-6451500 of een mailtje te sturen naar [email protected]. Hier helpen onze collega’s je graag op weg!