Matrassen

Matrassen kopen bij Beddencenter

Een matras is onmisbaar voor een goede nachtrust. Een matras ondersteunt uw lichaam optimaal, waardoor u zo comfortabel mogelijk kunt slapen en ‘s ochtends weer helemaal fit voelt! Het is erg belangrijk dat u een nieuw matras kiest dat bij u past, daarom leggen wij graag uit welke verschillende soorten matrassen bestaan. Bij Beddencenter.nl vind u een ruime collectie matrassen in diverse kwaliteiten en formaten. De standaard maten matrassen zijn binnen 24 uur gratis geleverd.

Online matras kopen

Ieder lichaam is anders en dat maakt de keuze van een nieuw matras kopen erg persoonlijk. Ieder matras bevat specifieke eigenschappen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een matras met veel comfort en een stevige ondersteuning? Dan zijn de koudschuim matrassen en de pocketvering matrassen echte aanraders. Misschien wilt u een matras kopen dat extra goed ventileert tijdens de warme zomerdagen of koopt u liever een matras dat meer warmte vasthoudt. In ons ruime assortiment matrassen zit altijd een matras bij dat perfect bij uw wensen past. De volgende soorten matrassen zijn bij Beddencenter te koop:

Afmetingen van een nieuw matras

Naast dat een matras heerlijk ligt, is het ook erg belangrijk dat het nieuwe matras past bij het bed. Beddencenter heeft een ruim assortiment matrassen met verschillende afmetingen. Er is keuze uit matrassen voor een 1-persoonsbedden, 2-persoonsbedden, twijfelaars en kinderbedden. Wij hebben matrassen met lengtes van 120 cm tot zelfs 220 cm! Voor een tweepersoonsbed kunt u natuurlijk ook twee 1-persoonsmatrassen kopen, zodat ieder een matras heeft met zijn of haar specifieke wensen.

Assortiment matrassen en meer

Heeft u de keuze van een nieuw matras kunnen maken of bent u eigenlijk op zoek naar een topper die perfect past bij uw nieuwe boxspring? Voor vragen over een matras kopen of andere producten van Beddencenter kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken op 024-6451500 of u kunt mailen naar [email protected].