window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-10876068576'); Pocketvering Matras Kopen? - Beddencenter.nl
Pocketveer matras 7-zones

Bij pocketveringmatrassen bestaat de kern uit pocketveren, waarbij elke veer per stuk is verpakt in een zakje van katoen of 'non-woven' materiaal. Vaak is de kern opgedeeld in comfortzones. De zones verschillen in hardheid door toepassing van verschillend

€129,00 €149,00
Beschikbaar
Pocketveer matras 7-zones koudschuim

Dit pocketvering matras blinkt uit in zijn uitstekende prijs kwaliteits verhouding. Door zijn 300 tonvormige veren en koudschuim afdichting is dit matras een garantie voor een perfect nachtrust.

€149,00
Beschikbaar
Novio Goodmorning 7-zone Micro pocketvering Koudschuim matras

Heerlijk matras voor een goede nachtrust! De kern is gemaakt van onafhankelijke 7 zones micro pocketvering en beide zijden zijn afgedekt met koudschuim. Dit biedt optimale ondersteuning aan de rug en zorgt er voor dat je comfortabel slaapt.

€199,00
Beschikbaar
Novio Deluxe 7-zone Micro pocketvering traagschuim-Koudschuim matras

Twee matrassen in één! De kern is gemaakt van onafhankelijke 7 zones micro pocketvering en aan 1 zijde afgedekt met traagschuim en de andere zijde is afgedekt met koudschuim. Dit biedt optimale ondersteuning aan de rug en zorgt er voor dat je comfortabel

€239,00
Beschikbaar
Norma Accent pocketveer matras

Norma matrassen hebben een uitstekende, duurzame kwaliteit en een zeer vriendelijke prijs. Norma is Nederlands oudste producent van matrassen. Met deze ervaring ontwikkelde Norma een collectie aan matrassen die het toppunt van slaapcomfort bieden.

€489,00
Beschikbaar
Norma Aura combispring matras

Norma matrassen hebben een uitstekende, duurzame kwaliteit en een zeer vriendelijke prijs. Norma is Nederlands oudste producent van matrassen. Met deze ervaring ontwikkelde Norma een collectie aan matrassen die het toppunt van slaapcomfort bieden.

€995,00
Beschikbaar

Pocketvering matras kopen bij Beddencenter

Bent u toe aan een goede nachtrust en daardoor op zoek naar een stevig matras? Beddencenter biedt u een ruim assortiment matrassen van hoge kwaliteit. 

Waarom een pocketvering matras?

Bij een pocketvering matras bestaat de kern uit pocketveren, waarbij elke veer per stuk is verpakt in een zakje van katoen of ‘non-woven’ materiaal, dit noemen we ook wel pockets. Vaak is de kern van een pocketvering matras opgedeeld in comfortzones. De zones verschillen in hardheid door toepassing van verschillende draaddiktes.

Bij een pocketverenmatras veert en functioneert elke veer afzonderlijk van elkaar, daardoor is er sprake van een hoge conformiteit. Het aanpassingsvermogen van de veren in het pocketveringmatras is aan de contouren van het lichaam hoog. Doordat de veren van het pocketvering matras vaak thermisch gehard zijn, behouden de veren hun veerkracht.

Voor wie een pocketveer matras?

Pocketveer matrassen zijn vooral geschikt voor mensen die snel transpireren en- of mensen met wat een wat zwaarder gewicht. Wanneer je graag een koel matras hebt, is een pocketveer matras een echte aanrader! Voor mensen met een allergie is een pocketvering matras niet aan te raden, omdat er veel ruimte in het matras zit en hier automatisch meer ruimte is voor de huisstofmijt.

Pocketveer matras en meer

Wanneer u eerder op zoek bent naar een wat zachter matras of een matras voor uw kind, dat kan natuurlijk ook! Beddencenter heeft een ruime keus aan matrassen, welke dit zijn hebben wij even voor u opgesomd: 

Pocketvering online bestellen

Is uw keuze gevallen op een pocketvering matras of een ander product zoals een boxspring of een bedlamp? De standaard maten matrassen zijn binnen 24 uur gratis te leveren wanneer ze op voorraad zijn. Mocht u vragen hebben over het pocketveer matras, dan kunt u altijd bellen op 024-6451500 of mailen naar [email protected]