Pocketveer matras 7-zones

Het pocketveer matras geeft een goede ondersteuning door de 7 comfortzones en heeft een uitstekende ventilatie.

€129,00 €149,00
Beschikbaar
Densi Matras - Pocketvering - 20cm dik - 7 zones - Koudschuim - Afritsbare hoes - Premium hotelkwaliteit

Wist je dat een goede nachtrust de sleutel is tot een energieke start van de dag? Met het Densi tweepersoons pocketveer matras wordt ontwaken verfrissend en rug- en nekklachten behoren tot het verleden.

€149,00
Beschikbaar
Pocketveer matras 7-zones koudschuim

Dit pocketvering matras blinkt uit in zijn uitstekende prijs kwaliteits verhouding. Door zijn 300 tonvormige veren en koudschuim afdichting is dit matras een garantie voor een perfect nachtrust.

€149,00
Beschikbaar
Novio Royal 7-zone pocketvering Koudschuim matras

Slapen als een Royal op dit heerlijke matras, verzekert u een goede nachtrust! De kern is gemaakt van onafhankelijke 7 zones pocketvering en beide zijden zijn afgedekt met koudschuim. Afgedekt met een luxe gewatteerde tijk met ademende band en handgrepen.

€199,00 €299,00
Beschikbaar
Novio Goodmorning 7-zone Micro pocketvering Koudschuim matras

Heerlijk matras voor een goede nachtrust! De kern is gemaakt van onafhankelijke 7 zones micro pocketvering en beide zijden zijn afgedekt met koudschuim. Dit biedt optimale ondersteuning aan de rug en zorgt er voor dat je comfortabel slaapt.

€199,00
Beschikbaar
Novio Deluxe 7-zone Micro pocketvering traagschuim-Koudschuim matras

Twee matrassen in één! De kern is gemaakt van onafhankelijke 7 zones micro pocketvering en aan 1 zijde afgedekt met traagschuim en de andere zijde is afgedekt met koudschuim. Dit biedt optimale ondersteuning aan de rug en zorgt er voor dat je comfortabel

€239,00
Beschikbaar
Densi Eco-Line pocketveer matras Green milieuvriendelijk

Het Densi eco-line pocketveer matras Green is een milieuvriendelijk 5-slags pocket matras voorzien van een 7-zone interieur. Het matras is voorzien van een kern van 390 veren per m2 met speciale vliespockets. Het matras beschikt over uitstekende eigenscha

€465,00 €659,00
Beschikbaar
Norma Accent pocketveer matras

Norma matrassen hebben een uitstekende, duurzame kwaliteit en een zeer vriendelijke prijs. Norma is Nederlands oudste producent van matrassen. Met deze ervaring ontwikkelde Norma een collectie aan matrassen die het toppunt van slaapcomfort bieden.

€659,00 €659,00
Beschikbaar
Norma Aura combispring matras

Norma matrassen hebben een uitstekende, duurzame kwaliteit en een zeer vriendelijke prijs. Norma is Nederlands oudste producent van matrassen. Met deze ervaring ontwikkelde Norma een collectie aan matrassen die het toppunt van slaapcomfort bieden.

€995,00
Beschikbaar

Pocketvering matras

Bent u ook toe aan een goede nachtrust? Dan kan een goed matras hierbij een goede oplossing zijn. Bij Beddencenter kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten matrassen. Zo kunt u ook kiezen voor een pocketvering matras. Een pocketvering matras is een stevig matras die een optimale ondersteuning geeft tijdens het slapen. Alle pocketvering matrassen van Beddencenter zijn gemaakt van een hoge kwaliteit, zodat u voor een lange periode kunt genieten van uw matras.

Waarom een pocketvering matras?

Een pocketvering matras is geen standaard matras die bij iedereen past. Bij een pocketvering matras bestaat de kern namelijk uit pocketveren. Elke veer is hierbij per stuk verpakt en zit in een zakje van katoen of ‘non-woven’ materiaal. Hierdoor heeft een pocketvering matras een hoog aanpassingsvermogen en past het matras zich eenvoudig aan de contouren van het lichaam. Daarnaast zijn de veren van een pocketvering matras thermisch gehard. Dit zorgt ervoor dat de veren hun veerkracht voor een lange periode kunnen behouden. De kern van een pocketvering matras is vaak opgedeeld in verschillende comfortzones. Deze zones verschillende van elkaar in hardheid.

Voor wie is een pocketveer matras?

Een pocketvering matras is geschikt voor verschillende soorten mensen. Doordat er een hoop ruimte over is in het matras, kan er hoop lucht doorheen stromen. Dit betekent dat een pocketvering matras ideaal is voor mensen die het snel warm hebben tijdens het slapen en dus ook snel transpireren. Een pocketvering matras is dus ideaal voor mensen die graag een koel matras hebben. Daarnaast is een pocketvering matras ook erg stevig en past het zich eenvoudig aan. Dit zorgt ervoor dat een pocketvering matras ook zeer geschikt is voor mensen met een zwaarder gewicht. Voor mensen met een allergie is een pocketvering matras echter niet aan te raden. Doordat er veel ruimte zit in het matras, is er ook genoeg ruimte voor huisstofmijt.

Pocketvering matras online bestellen

Heeft u een pocketvering matras gevonden die bij u past? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen bij Beddencenter. De standaard maten matrassen zijn binnen 24 uur gratis te leveren indien deze op voorraad zijn in ons magazijn. Bent u op zoek naar andere benodigdheden voor een goede nachtrust, zoals een bed of een bedlamp? Dan kunt u deze ook eenvoudig bestellen. Mocht u vragen hebben over het juist pocketveer matras, dan kunt ons altijd bellen op 024-6451500 of mailen naar [email protected].