Polyetherschuim matrassen

Het ligcomfort van een polyether matras wordt hoofdzakelijk bepaald door de dichtheid van het polyetherschuim. Deze waarde is bepaald door de hoeveelheid schuim die gebruikt wordt per kubieke meter matras. Polyether schuim wordt gekenmerkt door de isolerende werking.Het materiaal van het polyether matras heeft een gesloten celstructuur. Door het polyether schuim verder te verdelen kan een open celstructuur worden gerealiseerd. Met alle voordelen voor het ligcomfort en het vochtregulerende en ventilerende vermogen van dien. Polyether matrassen zijn duurzaam, anti-allergisch en houden warmte goed vast door een gesloten celstructuur. Deze matrassen zijn geschikt voor kinderen en volwassenen.

Het matras is geschikt voor ventilerende matrasdrager en bied goede ondersteuning.

Novio Dreamer Comfortschuim matras

Rustgevend slaapcomfort – nacht na nacht! Het Novio Dreamer comfortschuim matras belooft de ideale ligeigenschappen waardoor je uitgerust wakker word.

€69,00 €89,00
Beschikbaar
Comfyschuim matrassen

Comfy schuim matras met een kern van Polyether. Dit matras is geschikt voor kinderen, logeerbedden, en volwassenen tot ongeveer 75kg.

€69,00
Beschikbaar
Novio Dreamer Foam matras 90x200cm 18cm dik

Foam matras met een kern van Polyether SG25. Dit matras is geschikt voor kinderen, logeerbedden, en volwassenen tot ongeveer 95kg.

€89,00 €99,00
Beschikbaar