Comfyschuim logeermatras 80x200x7cm grijs

Comfy schuim matras met een kern van Polyether. Dit matras is geschikt voor kinderen, logeerbedden, en volwassenen tot ongeveer 70kg.

€49,95
Beschikbaar
Novio Dreamer Comfortschuim matras

Nacht na nacht een rustgevend slaapcomfort! Het Novio Dreamer comfortschuim matras belooft de ideale lig eigenschappen, waardoor je iedere keer weer uitgerust wakker zal worden.

€79,00 €99,00
Beschikbaar
Comfyschuim matrassen

Comfy schuim matras met een kern van Polyether. Dit matras is geschikt voor kinderen, logeerbedden, en volwassenen tot ongeveer 75kg.

€79,00
Beschikbaar
Densi opvouwbare matras – 195x85x10cm

Opvouwbaar logeermatras 195x85x10cm grijs

€84,95
Beschikbaar
Novio Dreamer Foam matras 90x200cm 18cm dik

Foam matras met een kern van Polyether SG25. Dit matras is geschikt voor kinderen, logeerbedden, en volwassenen tot ongeveer 95kg.

€89,00 €99,00
Beschikbaar
Novio Dreamer Foam matras 140x200cm 18cm dik

Foam matras met een kern van Polyether SG25. Dit matras is geschikt voor kinderen, logeerbedden, en volwassenen tot ongeveer 95kg.

€139,00
Beschikbaar
Novio Dreamer Comfortschuim matras 23cm dik

Nacht na nacht een rustgevend slaapcomfort! Het Novio Dreamer comfortschuim matras belooft de ideale lig eigenschappen, waardoor je iedere keer weer uitgerust wakker zal worden.

€229,00 €269,00
Beschikbaar

Polyetherschuim matras online kopen

Een goede nachtrust is voor ieder persoon erg belangrijk. Een goed matras is de basis van een goede nachtrust. Het beste matras is voor iedereen anders. Bij Beddencenter kunt u daarom kiezen uit een uitgebreid assortiment matrassen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een polyetherschuim matras. Deze zijn gemaakt van een hoge kwaliteit, zodat u kunt genieten van een betere nachtrust.

Wat is Polyetherschuim?

Polyetherschuim matrassen zijn ideale matrassen wanneer iemand geen specifieke voorkeuren heeft aan een matras. Het ligcomfort van een polyether matras wordt voor het grootste gedeelte bepaald door de dichtheid van het polyetherschuim. Deze waarde is bepaald door de hoeveelheid schuim dat gebruikt wordt per kubieke meter matras. Polyetherschuim wordt gekenmerkt door de isolerende werking. Het materiaal dat wordt gebruikt in een polyetherschuim matras heeft namelijk een gesloten celstructuur. Als het polyetherschuim verder uit elkaar wordt geplaatst, kan er een open celstructuur worden gerealiseerd. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor het ligcomfort en de ventilatie van het polyetherschuim matrassen. Als het polyetherschuim matras op een intensieve manier wordt gebruikt, heeft deze een levensduur van ongeveer 3 tot 5 jaar. Bent u op zoek naar een steviger matras? Dan kunt u ook kiezen voor een pocketvering matras of koudschuim matras. Deze zijn een stuk steviger dan een polyetherschuim matras en bieden daarom, dus ook iets meer ondersteuning.

De voordelen van een polyetherschuim matras

Het gebruiken van een polyetherschuim matras heeft verschillende voordelen. Een polyetherschuim matras biedt namelijk een goede ondersteuning en is geschikt voor kinderen en volwassenen. Het is daarnaast een ventilerend matras die genoeg lucht door laat. Om het voor een stuk makkelijker te maken hebben wij alle voordelen van een polyether matras voor u op een rijtje gezet:

  • Houdt warmte goed vast
  • Antiallergie
  • Goede veerkracht
  • Licht van gewicht
  • Handelbaar
  • Voordelig
  • Geschikt voor een vaste en elektrische lattenbodems
  • Geschikt voor vouwwagens, boten en caravans

Hierboven is vermeld dat een polyether matras erg geschikt is voor vouwwagens, boten en caravans. De reden hiervan is dat een polyetherschuim matras goed handelbaar is, warmte vasthoudt en de matrassen in deze omgeving minder intensief worden gebruikt.

Polyetherschuim matras online bestellen

Is uw keuze gevallen op een polyetherschuim matras? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen bij Beddencenter. De standaard maten matrassen zijn binnen 24 uur gratis te leveren, indien deze ook op voorraad zijn. Mocht u vragen hebben over het polyetherschuim matras, dan kunt u altijd bellen op 024-6451500 of mailen naar [email protected]