window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-10876068576'); Polyetherschuim Matras Kopen? - Beddencenter.nl
Novio Dreamer Comfortschuim matras

Nacht na nacht een rustgevend slaapcomfort! Het Novio Dreamer comfortschuim matras belooft de ideale lig eigenschappen, waardoor je iedere keer weer uitgerust wakker zal worden.

€69,00 €99,00
Beschikbaar
Comfyschuim matrassen

Comfy schuim matras met een kern van Polyether. Dit matras is geschikt voor kinderen, logeerbedden, en volwassenen tot ongeveer 75kg.

€69,00
Beschikbaar
Novio Dreamer Foam matras 90x200cm 18cm dik

Foam matras met een kern van Polyether SG25. Dit matras is geschikt voor kinderen, logeerbedden, en volwassenen tot ongeveer 95kg.

€89,00 €99,00
Beschikbaar
Novio Dreamer Comfortschuim matras 23cm dik

Nacht na nacht een rustgevend slaapcomfort! Het Novio Dreamer comfortschuim matras belooft de ideale lig eigenschappen, waardoor je iedere keer weer uitgerust wakker zal worden.

€229,00 €269,00
Beschikbaar

Polyetherschuim matras online kopen

Bent u op zoek naar een matras, maar eigenlijk weet u niet precies wat voor soort matras? Op Beddencenter.nl vindt u een breed assortiment matrassen van hoge kwaliteit. Lees verder om alles te weten te komen over het polyether matras.

Wat is Polyetherschuim?

Polyether matrassen zijn ideale matrassen wanneer iemand geen speciale voorkeuren heeft aan een matras. Het ligcomfort van een polyether matras wordt hoofdzakelijk bepaald door de dichtheid van het polyetherschuim. Deze waarde is bepaald door de hoeveelheid schuim die gebruikt wordt per kubieke meter matras. Polyetherschuim wordt gekenmerkt door de isolerende werking. Het materiaal van het polyether matras heeft een gesloten celstructuur. Door het polyetherschuim verder te verdelen kan een open celstructuur worden gerealiseerd. Met alle voordelen voor het ligcomfort en het vochtregulerende en ventilerende vermogen van dien. 

Voordelen Polyether matras

Een polyether matras is duurzaam, anti-allergie en houdt warmte goed vast door een gesloten celstructuur. Deze soort schuim matrassen zijn erg geschikt voor kinderen en volwassenen. Het polyether matras is geschikt voor ventilerende matrasdrager en biedt goede ondersteuning. We hebben alle voordelen van een polyether matras voor u op een rijtje gezet:

  • Houdt goed warmte vast
  • Anti allergie
  • Goede veerkracht
  • Licht van gewicht
  • Handelbaar
  • Voordelig
  • Geschikt voor vaste en elektrische bedbodems
  • Geschikt voor vouwwagens, boten en caravans

Hierboven is vermeld dat een polyether matras erg geschikt is voor vouwwagens, boten en caravans. De reden hiervan is doordat het schuim matras goed handelbaar is, warmte vasthoudt en de matrassen in deze omgeving minder intensief worden gebruikt. 

Het polyether matras heeft namelijk bij intensief gebruik een levensduur van +/- 3 tot 5 jaar.
Bent u op zoek naar een steviger matras? Bekijk dan het assortiment pocketvering matrassen en de koudschuim matrassen voor de meest stevige ondersteuning. 

Novio Dreamer schuim matras bij Beddencenter

Het Novio Comfort schuimmatras is een polyetherschuim matras dat de ideale lig eigenschappen bevat. Het schuim matras heeft een kern van hoge puntelasticiteit en is bijzonder vormvast. Het biedt een aangename drukontlasting op drukpunten zoals de schouders of in het bekkengebied.

Een groot voordeel van het Novio schuimmatras is de ademende hoes die gemaakt is van huidvriendelijk fijn microvezel cambric. Het is een comfortschuim matras dat erg geschikt is voor mensen die allergisch zijn voor huisstof en dierenharen. Dankzij het Novio Dreamer Polyether Schuim matras wordt u iedere ochtend uitgerust wakker!