Sita kajuitbed bedbank met laden

Eenpersoons Kajuitbed Sita met 2 laden, inclusief lattenbodem. Geschikt voor matras van 90x200 cm.

€399,00
Beschikbaar

Op zoek naar een bedbank

Een bedbank is een multifunctioneel meubelstuk dat een bank en bed combineert. Een fijne nachtrust is zeer belangrijk, daarom is het fijn om op een snelle manier de slaapbank uit te klappen. Een slaapbank is perfect voor kleinere ruimtes. Logeerkamers, appartement en studio’s zijn ideaal om van de combinatie gebruik te maken. Door multifunctionele werking van een bedbank kunt u hem overdag laten staan als een bank en de gasten ontvangen. S’ avonds wordt dan de bank omgetoverd in een slaapbank voor eenpersoons. Zo heeft u altijd een extra slaapplek als er familieleden of vrienden blijven slapen.

Bedbank bestellen bij Beddencenter

Het bestellen van een bedbank is altijd een lastige keuze, want wilt u een eenpersoons bedbank of een bedbank met lades bestellen? Daarbij hoort ook een matras en wij leveren onze bedbank zonder matras. Voor matrassen kunt u bij ons terecht. We hebben matrassen van hoge kwaliteit. We bieden diverse modellen aan; pocketvering matrassen bonell binnenvering matrassen koudschuim matrassen natuurlatex matrassen polyetherschuim traagschuim. Voor vragen over de desbetreffende matrassen kunt u bij Beddencenter terecht.

Een slaapbank eenpersoons kopen

Als u op zoekt bent naar een slaapbank voor de ideale omgeving dan kunt u bij Beddencenter zeker slagen. Als u vragen heeft over de slaapbank die van een opbergruimte voorziet kunt u ons gerust bereiken op het telefoonnummer 024-6451500. U kunt ons ook altijd mailen via [email protected]. Hopelijk zien wij u snel bij Beddencenter.