window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-10876068576'); Zoekt U waterdichte incontinentie zorgmatrassen? - Beddencenter.nl

Waterdichte incontinentie zorgmatrassen

Zorgmatras waterdicht Incontinentie matras 16cm

Het waterdichte schuimmatras heeft een kern van hoogwaardig KS Cell®-schuim. Het matras is voorzien van een waterdichte en urinebestendige hoes.

€119,00
Beschikbaar
Zorgmatras waterdicht Incontinentie matras 20cm

Het waterdichte schuimmatras heeft een kern van hoogwaardig KS Cell®-schuim. Het matras is voorzien van een waterdichte en urinebestendige hoes.

€149,00
Beschikbaar

Het zorgmatras is een waterdicht incontinentie matras waar geen urine of ander vocht in kan trekken door middel van de waterdichte matrasbeschermer. Al onze zorgmatrassen worden geleverd met een waterdichte matrasbeschermer gemaakt van speciaal ademend materiaal.

De waterdichte matrasbeschermer is voorzien van een ritssluiting zodat deze gewassen kan worden. Er kan door de matrasbeschermer kan geen vocht in het matras dringen en het vocht kan men gemakkelijk van het matras afnemen met een doek.

Terwijl de vloeistof niet door de waterdichte matrasbeschermer heen kan dringen is de matrashoes wel ademend. Dit komt omdat de waterdichte matrasbeschermer is gemaakt van een materiaal wat voorzien is van micro poriën Er kan dus wel lucht in en uit het matras.

Het waterdichte zorgmatras is vrij van huisstofmijten terwijl in een gewoon matras na enige tijd vaak meer dan een miljoen huisstofmijten leven. De huisstofmijten kunnen niet door de poriën van de waterdichte matrasbeschermer.