Densi - MO2 - Matras - 20CM - Traagschuim - Afritsbare hoes - Premium hotelkwaliteit

Het Densi MO2 Matras is de ultieme oplossing voor iedereen die op zoek is naar de perfecte nachtrust. Ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen, biedt dit matras innovatieve eigenschappen die uw slaapervaring naar een hoger niveau tillen.

€219,00 €299,00
Beschikbaar
Novio Deluxe 7-zone Micro pocketvering traagschuim-Koudschuim matras

Twee matrassen in één! De kern is gemaakt van onafhankelijke 7 zones micro pocketvering en aan 1 zijde afgedekt met traagschuim en de andere zijde is afgedekt met koudschuim. Dit biedt optimale ondersteuning aan de rug en zorgt er voor dat je comfortabel

€239,00
Beschikbaar

Een traagschuim matras kopen?

Op zoek naar het beste traagschuim matras? Dan bent u op zoek naar de comfortabele traagschuim matrassen van Beddencenter. Traagschuim matrassen bieden een uniek slaapcomfort omdat traagschuim zich volledige vormt naar uw lichaam als u er op ligt. Op deze manier zorgt een traagschuim matras ervoor dat u kan genieten van een ideale nachtrust. Ook zorgt het traagschuim ervoor dat u geen drukpunten heeft op het lichaam, op deze manier zal het traagschuim u het gevoel geven alsof u zweeft op het traagschuim matras. Zo zorgt een traagschuim matras voor een heerlijke en kwalitatief goede nachtrust.

Wat is een traagschuim matras?

Traagschuim is een materiaal wat zich vormt naar uw lichaam. Het traagschuim matras onthoudt als het ware de vorm van je lichaam, waardoor uw slaapcomfort verbeterd. Ook kan een traagschuim matras helpen bij rugklachten. Doordat het traagschuim zich naar uw lichaam vormt, verbetert die de uitlijning van je wervelkolom en nek. Zo voorkomt een traagschuim matras rugpijn na het slapen, het onderbreken van de slaapcyclus en zelfs het moe en futloos wakker worden.

Wat is het verschil tussen Koudschuim en Traagschuim?

Vaak is er verwarring tussen de twee veelvoorkomende matras materialen; traagschuim en koudschuim. Toch kun je ze uit elkaar houden met een aantal verschillen. Het grootste verschil zit hem in de veerkracht en tegendruk die de materialen geven. Koudschuim is en blijft veerkrachtig onder alle omstandigheden. Traagschuim is daarentegen het tegenovergestelde. Wanneer het traagschuim warm wordt, wordt deze zacht. Hierdoor staat dus de mal van het lichaam van de slaper. Zo zijn er dus geen drukpunten en ervaart de slaper een soort zwevend effect dankzij het heerlijke traagschuim matras.

Koop al uw bed benodigdheden bij Beddencenter

Bij Beddencenter hebben wij meer dan alleen traagschuim matrassen, zo hebben wij een ruim assortiment aan andere slaapkamer benodigdheden. Zo hebben wij bij Beddencenter de beste matrassen, de mooiste boxsprings, de meest comfortabele bedden, de lekkerste topdek matrassen, de stevigste lattenbodems, het zachtste beddengoed, de helderste bedlampen en nog veel meer. Bestel daarom al uw slaapkamer benodigdheden bij Beddencenter, de specialist op het gebied van bedden.