Kindermatras comfortschuim

Dit kwaliteit babymatras is gemaakt van ventilerend luxury foam comfort schuim en is CFK vrij. Door zijn optimale conformiteit is dit matras ergonomisch verantwoord. De hoes van dit kindermatras is afneembaar en uitwasbaar. De matras bestaat geheel uit sc

€39,00
Beschikbaar
Kindermatras comfortschuim binnenvering

Dit kwaliteit babymatras is gemaakt van ventilerend luxury foam comfort schuim en Bonell binnenvering. Het matras is CFK vrij. Door zijn optimale conformiteit is dit matras ergonomisch verantwoord. De hoes van dit kindermatras is afneembaar en uitwasbaar.

€49,95
Beschikbaar
Kinder matras - incontinentie - waterdicht - 10cm dik - baby matras - kinder matras

Het baby matras is een waterdicht incontinentie matras waar geen urine of ander vocht in kan trekken door de waterdichte matrasbeschermer. Al onze baby en kinder matrassen worden geleverd met een waterdichte matrasbeschermer van speciaal ademend materiaa

€69,00
Beschikbaar
Bambino Comfort Kindermatras Koudschuim (HR37)

Dit Bambino Comfort koudschuim matras heeft een kern van HR37 koudschuim en geeft een perfecte ondersteuning. De koudschuim kern is ca 10 cm dik en de totale matrashoogte ca 12 cm. Matras is anti allergisch en perfect ventilerend.

€69,00
Beschikbaar
Kinder matras - incontinentie - waterdicht - 14cm dik - baby matras - kinder matras

Het baby matras is een waterdicht incontinentie matras waar geen urine of ander vocht in kan trekken door de waterdichte matrasbeschermer. Al onze baby en kinder matrassen worden geleverd met een waterdichte matrasbeschermer van speciaal ademend materiaa

€79,00
Beschikbaar
Kindermatras Bambino de Luxe Bonell vering

Dit Bambino Bonellvering matras is circa 16 cm dik en heeft een kern van thermisch geharde veren. De hoes is afneembaar middels de ritssluiting en gemaakt van luxe dubbeldoek. De koudschuim afdekking staat bekend om zijn goede vochtregulatie en ventilatie

€79,95
Beschikbaar
Densi opvouwbare matras – 195x85x10cm

Opvouwbaar logeermatras 195x85x10cm grijs

€84,95
Beschikbaar
Densi Eco-Line koudschuim kindermatras Yellow milieuvriendelijk

Het Densi Eco-Line milieuvriendelijke kindermatras Yellow heeft een emissieschone / CO2 vrije LLQ koudschuimkern (RG55) van 10 cm hoog met perforatie. Het matras heeft uitstekende eigenschappen van comfort en duurzaamheid.

€219,00
Beschikbaar

Kindermatrassen

De nachtrust van een kind is erg belangrijk. Door gebruik te maken van kindermatrassen slaapt een kind stuk beter. Kinderen groeien erg snel en de nachtrust van een kind heeft een groot effect op dit proces. Het is dus belangrijk dat een kind op een goed matras slaapt. Wilt u ervoor kiezen dat uw kind een goede nachtrust heeft? Probeer dan eens een kindermatras voor uw kind. De kindermatrassen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit die te vergelijken is met de kwaliteit van een matras voor volwassenen. Daarnaast zijn de hoezen van onze kindermatrassen af te nemen. Dit betekent dat de kindermatrassen tussendoor kunnen worden gewassen, zodat een ongelukje geen probleem is voor uw kinderen. Daarnaast zijn de kindermatrassen gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat u de kindermatrassen voor een langere periode gebruiken.

De voordelen van een kindermatras

Een kindermatras is speciaal gemaakt voor kinderen. Dit betekent dat het formaat een stuk kleiner is dan een normaal koudschuim matras of pocketvering matras. Het formaat van de kindermatrassen is namelijk gemaakt voor een kinderbed. Naast het formaat heeft een kindermatras nog veel meer voordelen. Deze zijn:

  • Een kindermatras is gemaakt van comfortabel schuim
  • De hoes is volledig afneembaar, zodat deze makkelijk kan worden gewassen
  • De matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat hij perfect past in het bed van uw kind
  • De kindermatrassen van Beddencenter zijn mooi geprijsd, u hoeft dus niet bang te zijn dat u teveel betaalt
  • Het schuim geeft genoeg ondersteuning aan het lichaam van een kind

Een kindermatras kopen

Wilt u ervoor zorgen dat uw kind een goede nachtrust heeft? Dan kunt u kiezen voor een kindermatras die helpt bij de groei van uw kind. De kindermatrassen zijn gemaakt voor alle verschillende soorten slapers. De kindermatrassen zorgen altijd voor een optimale ondersteuning voor het lichaam van uw kind. Weet u niet welk matras u moet kiezen of heeft u twijfels over één van onze kindermatrassen? Neem dan even contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing. Welk matras u ook kiest, bij Beddencenter bieden wij u altijd het beste slaapcomfort!