window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-10876068576'); U zoekt een goed hoofdkussen? Bij Beddencenter zijn ze uit voorraad leverbaar! - Beddencenter.nl
Bamboe Kussen Holle Vezel Hoofdkussen

Bamboe hoofdkussen met holle vezelvulling en een 100% bamboe tijk. Dit hoofdkussen neemt de vorm aan van de lichaamshouding en kan in elke positie worden gebracht.

€24,95
Beschikbaar
Eendenveren kussen Elegance 60x70cm

Een medium hoofdkussen gevuld met 100% witte eendenveertjes . Het hoofdkussen heeft een 100%perkal katoenen tijk met Oko-Tex label. Een kussen dat goed ventileert, vocht absorbeert en makkelijk op te schudden is. Voor een comfortabele nachtrust.

€29,95
Niet beschikbaar
Hoofdkussen Support mix 55x65cm

Een stevig hoofdkussen, uitermate geschikt voor de zijslaper en voor de genen die graag een wat steviger hoofdkussen wenst. Dit box model hoofdkussen met opstaande rand en unieke vulling van 3d-vezelbolletjes en latex staafjes zorgt voor een comfortabel,

€29,95
Niet beschikbaar
Hoofdkussen Memogelle 60x70cm

Het hoofdkussen Memogelle Box is een uiterst comfortabel hoofdkussen. Het hoofdkussen is druk-verlagend en door de opstaande rand zorgt het hoofdkussen voor een ultieme ondersteuning van hoofd en nek. De Memogelle gel-vezel is zeer goed ventilerend, anti-

€29,95
Niet beschikbaar
Eendendons kussen Elegance 57x67x4cm

Heerlijk zacht dons kussen. Een hoofdkussen gevuld met 65% eendendons en 35% eendenveertjes . Een kussen dat goed ventileert, vocht absorbeert en makkelijk op te schudden is.

€79,95
Niet beschikbaar
Hotel Kussen Holle Vezel Hoofdkussen

Heerlijk hotel kussen met Holle Vezel Vulling neemt de vorm aan van de lichaamshouding en kan in elke positie worden gebracht.

€24,95
Beschikbaar
Hoofdkussen Kapok 60x70cm

Het hoofdkussen Kapok is het perfecte kussen voor de slaper die een steviger en hoger kussen wenst. Kapok is een natuurlijke grondstof zonder kunstmatige toevoegingen en met een prima vochtcirculatie.

€29,95
Beschikbaar
Hoofdkussen Premium box 57x67cm

Op zoek naar stevig hoofdkussen? Dan is de Diamant® Premium Box iets voor u. Dit premium box hoofdkussen zorgt voor een optimale ondersteuning van uw hoofd en nek. 

€29,95
Niet beschikbaar

Diverse soorten hoofdkussen voor rug-, buik-, en zijslapers. Bekijk het ruime aanbod en kies jouw ideale hoofdkussen. Er zijn verschillende soorten hoofdkussens met veren, dons, memogel, latex, hollevezel vulling, enz.