Densi Hoofdkussen traagschuim vulling

Op zoek naar een hoofdkussen dat jouw slaapervaring naar een hoger niveau tilt? Ontdek het Densi hoofdkussen, jouw ticket naar een diepe, herstellende nachtrust en een gezondere levensstijl.

€39,95
Beschikbaar
Bamboe Kussen Holle Vezel Hoofdkussen

Bamboe hoofdkussen met holle vezelvulling en een 100% bamboe tijk. Dit hoofdkussen neemt de vorm aan van de lichaamshouding en kan in elke positie worden gebracht.

€24,95
Beschikbaar
Hotel Kussen Holle Vezel Hoofdkussen

Heerlijk hotel kussen met Holle Vezel Vulling neemt de vorm aan van de lichaamshouding en kan in elke positie worden gebracht.

€24,95
Niet beschikbaar
Hoofdkussen Kapok 60x70cm

Het hoofdkussen Kapok is het perfecte kussen voor de slaper die een steviger en hoger kussen wenst. Kapok is een natuurlijke grondstof zonder kunstmatige toevoegingen en met een prima vochtcirculatie.

€29,95
Beschikbaar
Hoofdkussen Mesh Boxkussen Hotel@home

Heerlijk optimaal ventilerend Mesh boxkussen met Syndonfill holle vezel vulling. Het kussen neemt de vorm aan van de lichaamshouding en kan in elke positie worden gebracht.

€39,95
Niet beschikbaar
Novio C&R Multifunctioneel Ergonomisch Kussen - Orthopedisch - Traagschuim

Heeft u problemen met slapen of zitten als gevolg van rug-, heup-, knie- of andere gewrichtspijn? Of wilt u dergelijke ongemakken voorkomen? Dan is het Novio C&R MultiPillow kussen wellicht de oplossing voor u.

€39,95
Beschikbaar

Hoofdkussen

Als het gaat om een hoofdkussen, kunt u kiezen uit allerlei verschillende opties. Een hoofdkussen speelt een grote rol tijdens uw nachtrust. We kennen het denk ik allemaal wel. Het constant heen en weer draaien, omdat uw hoofdkussen niet lekker meer ligt. Een goed hoofdkussen is dus een belangrijk onderdeel van uw bed. Tijdens de keuze van een goed hoofdkussen zijn er verschillende dingen waar u rekening mee moet houden. Zo moet u nadenken over uw slaaphouding, soort matras en de bouw van uw lichaam. Het kopen van een verkeerd hoofdkussen kan ook zorgen voor vervelende klachten. Heeft u bijvoorbeeld vaak hoofdpijn, nekpijn of last van uw schouders? Misschien ligt dit aan het hoofdkussen dat u gebruikt.

Verschillende soorten hoofdkussens

Zoals eerder uitgelegd, moet u tijdens de keuze van een hoofdkussen rekening houden met verschillende dingen. Het eerste waar u naar moet kijken is uw slaaphouding. Een buikslaper heeft over het algemeen niet veel nodig, maar een rugslaper heeft bijvoorbeeld een hoger kussen nodig om ervoor te zorgen dat de nek niet te zwaar wordt belast. Voor een zijslaper is een dik en hoog kussen ook de beste optie. Daarnaast kunt ook kiezen voor een zacht, medium of stevig kussen. Dit ligt vooral aan uw eigen persoonlijke voorkeur. Het is wel verstandig om rekening te houden met het matras waar u op slaapt. Als u namelijk een stevig matras heeft, kunt u ook het beste kiezen voor een stevig kussen. De vulling van uw hoofdkussen is ook erg belangrijk. U kunt kiezen uit een vulling van wol, dons, traagschuim, kapok, latex of een synthetische vulling. Al deze vullingen hebben andere eigenschappen. De keuze hierin ligt ook volledig bij uw persoonlijke voorkeuren.

Hoofdkussen kopen bij Beddencenter

Het kiezen van een goed hoofdkussen, een lastige keuze als u het aan ons vraagt. Heeft u toch het hoofdkussen kunnen vinden die bij past bij uw wensen en behoeftes? Bestel deze dan makkelijk en snel bij Beddencenter. Zo profiteert u van gratis en snelle levering en slaapt u binnenkort al op een nieuw en passend hoofdkussen. Bent u op zoek naar meer informatie over het juiste hoofdkussen? Neem dan vooral even contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar het hoofdkussen dat bij u past.