U zoekt een goed hoofdkussen? Bij Beddencenter zijn ze uit voorraad leverbaar! - Beddencenter.nl
Bamboe Kussen Holle Vezel Hoofdkussen

Bamboe hoofdkussen met holle vezelvulling en een 100% bamboe tijk. Dit hoofdkussen neemt de vorm aan van de lichaamshouding en kan in elke positie worden gebracht.

€24,95
Beschikbaar
Eendenveren kussen Elegance 60x70cm

Een medium hoofdkussen gevuld met 100% witte eendenveertjes . Het hoofdkussen heeft een 100%perkal katoenen tijk met Oko-Tex label. Een kussen dat goed ventileert, vocht absorbeert en makkelijk op te schudden is. Voor een comfortabele nachtrust.

€29,95
Niet beschikbaar
Hoofdkussen Support mix 55x65cm

Een stevig hoofdkussen, uitermate geschikt voor de zijslaper en voor de genen die graag een wat steviger hoofdkussen wenst. Dit box model hoofdkussen met opstaande rand en unieke vulling van 3d-vezelbolletjes en latex staafjes zorgt voor een comfortabel,

€29,95
Beschikbaar
Hoofdkussen Memogelle 60x70cm

Het hoofdkussen Memogelle Box is een uiterst comfortabel hoofdkussen. Het hoofdkussen is druk-verlagend en door de opstaande rand zorgt het hoofdkussen voor een ultieme ondersteuning van hoofd en nek. De Memogelle gel-vezel is zeer goed ventilerend, anti-

€29,95
Niet beschikbaar
Eendendons kussen Elegance 57x67x4cm

Heerlijk zacht dons kussen. Een hoofdkussen gevuld met 65% eendendons en 35% eendenveertjes . Een kussen dat goed ventileert, vocht absorbeert en makkelijk op te schudden is.

€79,95
Niet beschikbaar
Hotel Kussen Holle Vezel Hoofdkussen

Heerlijk hotel kussen met Holle Vezel Vulling neemt de vorm aan van de lichaamshouding en kan in elke positie worden gebracht.

€24,95
Beschikbaar
Hoofdkussen Kapok 60x70cm

Het hoofdkussen Kapok is het perfecte kussen voor de slaper die een steviger en hoger kussen wenst. Kapok is een natuurlijke grondstof zonder kunstmatige toevoegingen en met een prima vochtcirculatie.

€29,95
Beschikbaar
Hoofdkussen Premium box 57x67cm

Op zoek naar stevig hoofdkussen? Dan is de Diamant® Premium Box iets voor u. Dit premium box hoofdkussen zorgt voor een optimale ondersteuning van uw hoofd en nek. 

€29,95
Niet beschikbaar
Hoofdkussen Mesh Boxkussen [email protected]

Heerlijk optimaal ventilerend Mesh boxkussen met Syndonfill holle vezel vulling. Het kussen neemt de vorm aan van de lichaamshouding en kan in elke positie worden gebracht.

€39,95
Beschikbaar

Hoofdkussen

Als het gaat om een hoofdkussen, kunt u kiezen uit allerlei verschillende opties. Een hoofdkussen speelt een grote rol tijdens uw nachtrust. We kennen het denk ik allemaal wel. Het constant heen en weer draaien, omdat uw hoofdkussen niet lekker meer ligt. Een goed hoofdkussen is dus een belangrijk onderdeel van uw bed. Tijdens de keuze van een goed hoofdkussen zijn er verschillende dingen waar u rekening mee moet houden. Zo moet u nadenken over uw slaaphouding, soort matras en de bouw van uw lichaam. Het kopen van een verkeerd hoofdkussen kan ook zorgen voor vervelende klachten. Heeft u bijvoorbeeld vaak hoofdpijn, nekpijn of last van uw schouders? Misschien ligt dit aan het hoofdkussen dat u gebruikt.

Verschillende soorten hoofdkussens

Zoals eerder uitgelegd, moet u tijdens de keuze van een hoofdkussen rekening houden met verschillende dingen. Het eerste waar u naar moet kijken is uw slaaphouding. Een buikslaper heeft over het algemeen niet veel nodig, maar een rugslaper heeft bijvoorbeeld een hoger kussen nodig om ervoor te zorgen dat de nek niet te zwaar wordt belast. Voor een zijslaper is een dik en hoog kussen ook de beste optie. Daarnaast kunt ook kiezen voor een zacht, medium of stevig kussen. Dit ligt vooral aan uw eigen persoonlijke voorkeur. Het is wel verstandig om rekening te houden met het matras waar u op slaapt. Als u namelijk een stevig matras heeft, kunt u ook het beste kiezen voor een stevig kussen. De vulling van uw hoofdkussen is ook erg belangrijk. U kunt kiezen uit een vulling van wol, dons, traagschuim, kapok, latex of een synthetische vulling. Al deze vullingen hebben andere eigenschappen. De keuze hierin ligt ook volledig bij uw persoonlijke voorkeuren.

Hoofdkussen kopen bij Beddencenter

Het kiezen van een goed hoofdkussen, een lastige keuze als u het aan ons vraagt. Heeft u toch het hoofdkussen kunnen vinden die bij past bij uw wensen en behoeftes? Bestel deze dan makkelijk en snel bij Beddencenter. Zo profiteert u van gratis en snelle levering en slaapt u binnenkort al op een nieuw en passend hoofdkussen. Bent u op zoek naar meer informatie over het juiste hoofdkussen? Neem dan vooral even contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar het hoofdkussen dat bij u past.