Dekbed - Wellbed Classic - vier seizoenen - 4 seizoenen - Anti Allergie

Het Wellbed Classic dekbed is een heerlijk 4 seizoenen dekbed speciaal geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor stof. Dit dekbed is anti allergisch en stof en reukvrij. Door het gebruik van een holle vezel is het dekbed soepel maar ook zeer goed vochtr

€39,95
Beschikbaar
Dekbed - Wellbed Premio - vier seizoenen - 4 seizoenen - Aloë Vera - Anti Allergie

Dit fantastische dekbed met Aloë Vera toevoeging is speciaal geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor stof. Aloë Vera zorgt voor stimulatie van het afweersysteem en de stofwisseling. Het dekbed is anti-allergisch en stof- en reukvrij.

€99,00
Niet beschikbaar
Dekbed - Wellbed Supreme - 4 seizoenen - ganzendons - 4 seizoenen - Anti Allergie

Heerlijk donzen 4-seizoenen dekbed voor comfortabel slapen het hele jaar door. Luxe slapen onder een licht en soepel dekbed van zuivere witte ganzendons.

€209,00
Beschikbaar
Dekbed - Wellbed Summer - Cool Cotton - Anti Allergie

Het Wellbed Summer Cool Cotton dekbed is een heerlijk koel dekbed speciaal geschikt voor de zomer. Dit dekbed is heerlijk verkoelend, ademend en zorgt voor een optimale ventilatie en een sublieme vochtregulatie. Puur natuurlijk en huidvriendelijk.

€37,50
Beschikbaar

Dekbedden

Een belangrijk onderdeel van uw bed is een goed dekbed. Tijdens het slapen is het belangrijk dat u warm en prettig kunt slapen. Zo kunt u genieten van een optimale nachtrust. Het is belangrijk dat u vooraf goed nadenkt over de aankoop van uw dekbed. Het speelt namelijk, naast een goed bed en matras, een grote rol in een goede nachtrust. Bij Beddencenter kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment aan dekbedden, zodat er altijd wel iets tussen zit wat past bij uw wensen en behoeftes.

Verschillende soorten dekbedden

In de loop van de jaren zijn er veel verschillende soorten dekbedden ontwikkeld. Het eerste waar u goed op moet letten tijdens de aankoop van een dekbed is het formaat. Dekbedden zijn namelijk te verkrijgen in allerlei soorten maten, zodat deze goed aansluit op de rest van uw bed. Vindt u het fijn om ieder een apart dekbed te hebben? Dan kunt u er ook voor kiezen om twee kleinere dekbedden te kiezen. Het tweede onderdeel waar u goed rekening mee moet houden, is de warmteklasse van het dekbed. In de zomer is het natuurlijk niet fijn om onder een warm en dik dekbed te slapen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 4 seizoenen dekbed, die geschikt is voor het hele jaar. Daarnaast moet u goed nadenken over de vulling van uw matras. Elke vulling heeft namelijk unieke eigenschappen. Een donzen dekbed heeft bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en zijn ook licht van gewicht. Heeft u het snel koud? Dan kunt u ook kiezen voor een dekbed met een wollen vulling. Voor de mensen die het juist snel warm hebben is een katoenen dekbed waarschijnlijk de beste oplossing.

Dekbed kopen bij Beddencenter

Heeft u een keuze kunnen maken tussen alle verschillende opties? Bestel deze dan eenvoudig online bij Beddencenter. Bij ons profiteert u namelijk van een goede kwaliteit en een snelle levering, zodat u binnenkort kunt genieten van een optimale nachtrust. Heeft u vragen over één van onze dekbedden of weet u niet goed welk dekbed u het beste kunt kiezen? Neem dan vooral even contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing. Dit kunt u doen door te bellen naar 024-6451500 of een mailtje te sturen naar [email protected].