Vouwbed Inklapbed spiraalbodem

Het vouwbed met spiraalbodem logeerbed is makkelijk in en uit te klappen. Het geeft extra ligcomfort, door het polyether schuimmatras. U ontwaakt uit een ontspannen slaap. Dit vouwbed wordt geleverd met een opberghoes.

€499,00
Beschikbaar

Vouwbedden bij Beddencenter.nl

Het is belangrijk dat een lichaam genoeg rust krijgt op een dag. Een goed bed is daarom erg belangrijk voor het optimale herstel van uw lichaam. Daarnaast kan het wel eens voorkomen dat er iemand blijft logeren. Een bed neemt natuurlijk erg veel ruimte in en niet iedereen heeft genoeg ruimte tot zijn of haar beschikking. Een vouwbed is hiervoor een ideale oplossingen. Een vouwbed neemt namelijk weinig ruimte in beslag en kan bijdrage aan de nachtrust van uw gast. Als uw gast weer naar huis gaat, is het eenvoudig om een vouwbed in te klappen en op te bergen. U hoeft dus geen speciale kamer in te richten als logeerkamer. Uw gasten kunnen comfortabel slapen op een handig opklapbed. Daarnaast is een ander groot voordeel van een vouwbed dat er aan de onderkant van het bed wielen zitten bevestigd. Hierdoor is het vouwbed eenvoudig te verplaatsen naar de plek die u voor het bed heeft vrijgemaakt. Door de vouwbedden van Beddencenter.nl heeft u altijd een extra slaapplek als er vrienden of familie blijven logeren.

Hoge kwaliteit vouwbedden

De kwaliteit is erg belangrijk als u op zoek bent naar een goed vouwbed. Bij Beddencenter.nl kunt u profiteren van hoge kwaliteit vouwbedden voor een mooie kwaliteit. Door onze vouwbedden kunt ervoor zorgen dat uw bezoek comfortabel kan slapen. Daarnaast moet een vouwbed erg stevig zijn, zodat uw bezoek zich zonder zorgen om kan draaien. Uw bezoek moet niet het gevoel krijgen dat het bed zal inzakken als ze te veel bewegen. Doordat onze vouwbedden een metalen bedframe hebben, zorgt dit voor een goede stabiliteit tijdens de nacht. Daarnaast zijn de vouwbedden met één handeling opgeklapt. Het kost dus weinig moeite om de vouwbedden weer op de juist plek op te bergen. Daarnaast zijn onze vouwbedden verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. U kunt dus zelf kiezen voor het formaat waar u naar op zoek bent.

Een vouwbed kopen

Wilt u ervoor zorgen dat uw gasten kunnen genieten van een optimale nachtrust? Dan kunt u kiezen voor een vouwbed die u na gebruik ook weer makkelijk kunt opbergen. U kunt er ook voor kiezen om onze vouwbedden uit te breiden met een goed matras. De vouwbedden beschikken van zichzelf al van een goed matras, maar u kunt altijd voor een ander matras kiezen. Heeft u vragen over onze vouwbedden? Daan dan gerust even contact met ons, zodat wij u kunnen helpen met uw vraag! welk vouwbed u ook kiest, bij Beddencenter zorgen wij ervoor dat uw bezoek kan genieten van optimaal slaapcomfort.