Topper medisch koudschuim Aktie

Deze koudschuimtopper met een totale hoogte van ca. 9 cm zorgt voor een perfecte ligcomfort en goede nachtrust. Het drukverlagende en 7 cm hoge koudschuim past zich perfect aan je lichaamsvorm aan en laat je beter slapen.

€125,00 €275,00
Beschikbaar
Topper medical traagschuim Aktie

Deze traagschuimtopper met een totale hoogte van ca. 9 cm zorgt voor een perfecte ligcomfort en goede nachtrust. Het drukverlagende en 7 cm hoge traagschuim past zich perfect aan je lichaamsvorm aan en zorgt voor een betere ontspanning.

€125,00 €295,00
Beschikbaar
Koudschuim topdekmatras 7cm Aktie

Koudschuim topdekmatras zorgt voor goede ondersteuning aan de schouders en rug. Doordat het Koudschuim een open cel structuur heeft, ademt het schuim zeer goed en is dan ook geschikt voor mensen die het snel warm hebben in bed.

€79,00 €159,00
Beschikbaar
Topper medisch koudschuim 140x200x9cm Aktie

Deze koudschuim topper met een totale hoogte van ca. 9 cm zorgt voor een perfecte ligcomfort en goede nachtrust. De tubes zorgen voor een optimale luchtcirculatie en bieden de juiste ondersteuning aan je lichaamsvorm.

€99,00 €225,00
Beschikbaar

Topdek matrassen kopen

Op zoek naar een topdek matras? Beddencenter.nl biedt u een ruim assortiment topdek matrassen van de beste kwaliteit. Zo bestaan er verschillende soorten toppers, namelijk het koudschuim topdek matras, traagschuim topdek matras en de splittoppers, in verschillende diktes en formaten. 

Waarom een topdek matras?

Een topmatras, ook wel topdekmatras of topper genoemd, verhoogt het slaapcomfort en is ideaal om de hinderlijke naad tussen 2 éénpersoons matrassen te overbruggen. U kunt een topdekmatras zien als een dun matras bovenop het normale matras. Maar waarom zou u nu een topdek matras kopen? Naast de hinderlijke naad zal een topdekmatras het comfort verhogen wanneer het gewone matras iets te hard ligt. Ook is het topdekmatras makkelijk te keren en te verluchten, waardoor de levensduur van het huidige matras zal worden verhoogd.

Koudschuim of traagschuim topper?

Vaak krijgen wij de vraag wat nou het verschil is tussen een koudschuim topdekmatras en een traagschuim topdekmatras. Een koudschuim topdekmatras is wat steviger materiaal en daardoor veerkrachtiger dan een traagschuim topdekmatras. Ook ventileert een koudschuim topdekmatras beter, waardoor het langer een koel matras blijft. Traagschuim topdekmatrassen zijn zachter en reageren juist op lichaamswarmte, waardoor de topper zich vormt naar het lichaam en het warmer is doordat je dieper ligt. Dankzij het traagschuim topdekmatras heeft de slaper minder last heeft van drukpunten.

Splittopper

Heeft u een elektrisch verstelbaar bed? Dan kunt u het beste voor een splittopper kiezen. Er is keuze uit koudschuim splittoppers en traagschuim splittoppers. Een splittopper heeft een inkeping aan het hoofdeinde, waardoor beide zijden apart kunnen bewegen. Dankzij de splittopper kunt u nog rechtop in bed uw boek lezen, terwijl uw partner slaapt. Ook wanneer iemand om medische redenen het bed moet verstellen is een splittopper erg handig.

Toppers en meer bij Beddencenter

Bij Beddencenter.nl vindt u uitsluitend hoge kwaliteit topdekmatrassen, maar ook andere soorten matrassen en alle benodigdheden wat je nodig hebt om het slaapcomfort optimaal te verbeteren. Wist je trouwens dat wij stijlvolle bedlampen met USB-aansluiting in ons assortiment hebben? Mocht u vragen hebben over onze topdekmatrassen of een ander artikel, dan staan wij altijd voor u klaar. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 024-6451500 of per mail op [email protected].