Dekbed - Wellbed Summer - Cool Cotton - Anti Allergie

Het Wellbed Summer Cool Cotton dekbed is een heerlijk koel dekbed speciaal geschikt voor de zomer. Dit dekbed is heerlijk verkoelend, ademend en zorgt voor een optimale ventilatie en een sublieme vochtregulatie. Puur natuurlijk en huidvriendelijk.

€37,50
Beschikbaar
Sita kajuitbed bedbank met laden

Eenpersoons Kajuitbed Sita met 2 laden, inclusief lattenbodem. Geschikt voor matras van 90x200 cm.

€399,00
Beschikbaar
Stapelbed metaal Saffy

Een stapelbed biedt een slaapplek voor twee personen. Het ideale bed voor kamers met beperkte ruimte, voor kinderen, arbeidsmigranten of asielopvang.

€349,00
Beschikbaar
Hoofdkussen Kapok 60x70cm

Het hoofdkussen Kapok is het perfecte kussen voor de slaper die een steviger en hoger kussen wenst. Kapok is een natuurlijke grondstof zonder kunstmatige toevoegingen en met een prima vochtcirculatie.

€29,95
Beschikbaar
Stapelbed hout Sem wit

Dit massief houten stapelbed in de kleur wit is voor kinderen leuk om lekker te spelen, slapen en ravotten. Wanneer ze oud genoeg zijn of zijn uitgekeken op een stapelbed maak je er in een handomdraai twee losse 1-persoons bedden van.

€399,00
Beschikbaar
Stapelbed hout Sem antraciet

Dit massief houten stapelbed in de kleur grijs is voor kinderen leuk om lekker te spelen, slapen en ravotten. Wanneer ze oud genoeg zijn of zijn uitgekeken op een stapelbed maak je er in een handomdraai twee losse 1-persoons bedden van.

€399,00
Beschikbaar
Hoofdkussen Mesh Boxkussen Hotel@home

Heerlijk optimaal ventilerend Mesh boxkussen met Syndonfill holle vezel vulling. Het kussen neemt de vorm aan van de lichaamshouding en kan in elke positie worden gebracht.

€39,95
Niet beschikbaar
Hotel Kussen Holle Vezel Hoofdkussen

Heerlijk hotel kussen met Holle Vezel Vulling neemt de vorm aan van de lichaamshouding en kan in elke positie worden gebracht.

€24,95
Niet beschikbaar

Novio slapen