Lattenbodems

Lattenbodems kopen bij Beddencenter

Een lattenbodem wordt vaak onderschat, maar is onmisbaar bij het kopen van een bed! Bent u op zoek naar enkel een lattenbodem of wilt u zelf een bed samenstellen? Beddencenter.nl biedt u een ruim assortiment lattenbodems en matrassen die snel te leveren zijn. Een lattenbodem van goede kwaliteit gaat jaren mee en het is daarom helemaal waard om moeite te nemen om de juiste te kopen.

Waarom een lattenbodem kopen belangrijk is

Over het algemeen wordt er gedacht dat alleen een goed matras al zorgt voor de juiste ondersteuning om nek-, schouder- en rugklachten te voorkomen. Echter kunt u enkel met een goede bedbodem/lattenbodem het maximale uit het matras halen. In principe werkt een matras namelijk samen met de ondergrond. De gebogen latten in de lattenbodem dragen uw gewicht, veren mee en bieden een zo actieve ondersteuning tijdens het slapen. Bent u op zoek naar maximaal comfort? Overweeg dan om niet alleen een nieuw matras te bestellen, maar ook een nieuwe lattenbodem kopen is dan zeker de moeite van overwegen waard. Op die manier zorgt u ervoor dat u de komende jaren weer vooruit kunt.

Soorten lattenbodems

Bij een lattenbodem denk je aan een stalen frame met licht gebogen houten latten. Het aanbod lattenbodems van Beddencenter bevat twee verschillende soorten lattenbodems, namelijk:

Vlakke lattenbodems

Een vlakke lattenbodem is geschikt voor ieder type matras en bedombouw. De vlakke lattenbodems bij Beddencenter zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Het middelste gedeelte van een vlakke lattenbodem wordt versterkt door dubbele latten, waardoor u zelf kunt bepalen hoe de lattenbodem reageert op indrukking wanneer u erop ligt.

Elektrische lattenbodems

Elektrische lattenbodems hebben wat meer luxe en comfort in vergelijking met de vlakke lattenbodems. Zo kunt up met een elektrische lattenbodem rechter op gaan zitten net zoals een ziekenhuisbed bijvoorbeeld. Dit bed maakt het relaxt om rechtop tv te kijken, maar ook zeker de mensen met rug of nekklachten hebben veel baat bij een elektrische lattenbodem. Lees meer hierover in de categorie elektrische lattenbodems.