Stapelbed metaal Saffy

Een stapelbed biedt een slaapplek voor twee personen. Het ideale bed voor kamers met beperkte ruimte, voor kinderen, arbeidsmigranten of asielopvang.

€349,00
Beschikbaar
Stapelbed hout Sem antraciet

Dit massief houten stapelbed in de kleur grijs is voor kinderen leuk om lekker te spelen, slapen en ravotten. Wanneer ze oud genoeg zijn of zijn uitgekeken op een stapelbed maak je er in een handomdraai twee losse 1-persoons bedden van.

€399,00
Beschikbaar
Stapelbed hout Sem wit

Dit massief houten stapelbed in de kleur wit is voor kinderen leuk om lekker te spelen, slapen en ravotten. Wanneer ze oud genoeg zijn of zijn uitgekeken op een stapelbed maak je er in een handomdraai twee losse 1-persoons bedden van.

€399,00
Beschikbaar

Stapelbedden bij Beddencenter

Stapelbed bieden op 1 locatie 2 bedden, maar dan boven elkaar. En dat scheelt ook zeker ruimte in de kamer. Als uw kind iemand laat logeren is er ook een mogelijkheid dat er niet op de grond geslapen hoeft te worden. Natuurlijk geeft een stapelbed ook de ruimte om met de extra ruimte andere meubels te plaatsen. Zo benut u alle ruimte die er is in de kamer.

Stapelbed kopen

Als u een stapelbed gaat aanschaffen, zijn er een aantal punten waar u rekening mee kan houden. Wij bij Beddencenter hebben 2 mogelijkheden, een stapelbed hout of een stapelbed van metaal. Wat is er zo fijn aan een stapelbed van metaal? Het is fijn om te verplaatsen doordat hij zo licht is en het bed is eenvoudig in elkaar te zetten. Dan hebben we ook nog stapelbedden van hout. Ze zijn gemakkelijk in elkaar te zetten. Wanneer uw kind groter wordt, kan het houten bed in 2 losse eenpersoons bedden getransformeerd worden. Aangezien het stapelbed van hout is, is het met mooie ronde hoeken afgewerkt. Voor beide opties zitten de lattenbodems erbij, alleen het matras kunt u er los bij kopen.

Stapelbed bij Beddencenter bestellen

Het bestellen van de stapelbedden van Beddencenter kunt u in 1 keer betalen, maar er zijn ook andere mogelijkheden. U kunt in verschillende delen het stapelbed afbetalen in 12, 24 of 36 termijnen. Als u op zoek bent naar een matras voor het stapelbed kunt u op onze website al onze matrassen vinden. Als u toch de matrassen wilt uitproberen voordat u de keuze maakt om te bestellen, bent u van harte welkom in onze showroom in Wijchen. Hopelijk zien wij u dan snel bij Beddencenter.