window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-10876068576'); Op zoek naar een stapelbed? - Beddencenter.nl
Stapelbed metaal Saffy

Een stapelbed biedt een slaapplek voor twee personen. De matrasmaat van een stapelbed is 90 x 200 cm. Je kan hier dus als kind maar ook als volwassenen gemakkelijk in slapen.

€299,00
Beschikbaar
Stapelbed hout Sem antraciet

Dit massief houten stapelbed in de kleur grijs is voor kinderen leuk om lekker te spelen, slapen en ravotten. Wanneer ze oud genoeg zijn of zijn uitgekeken op een stapelbed maak je er in een handomdraai twee losse 1-persoons bedden van.

€399,00
Beschikbaar
Stapelbed hout Sem wit

Dit massief houten stapelbed in de kleur wit is voor kinderen leuk om lekker te spelen, slapen en ravotten. Wanneer ze oud genoeg zijn of zijn uitgekeken op een stapelbed maak je er in een handomdraai twee losse 1-persoons bedden van.

€399,00
Beschikbaar

Een stapelbed voor dubbel slaapplezier!

Een stapelbed biedt een slaapplek voor twee personen. De matrasmaat van een kinderstapelbed is 90 x 200 cm. Je kind kan hier dus gemakkelijk tot en met een volwassen leeftijd in slapen. Sommige stapelbedden zijn ook deelbaar. Dit betekent dat je het stapelbed kunt splitsen in twee losse eenpersoonsbedden. Dit maakt een stapelbed extra duurzaam in het gebruik!

Alle stapelbedden zijn gekeurd en 100% veilig.